CCNA EXAM 200-125 vce Routing and Switching 100-105 vce 300-075 vce 300-070 vce Exam Profile: Cisco 200-105 vce ICND2 v3.0 | Exam Details 300-101 vce EX300 vce

Archiwa sztuki. Tomasz Ciecierski, Jarosław Kozłowski.

Dwutomowa publikacja towarzysząca wystawie tytułowych archiwów Tomasza Ciecierskiego i Jarosława Kozłowskiego. Tom pierwszy zawiera obszerne wywiady z artystami, tom drugi komentarz krytyczny Marty Leśniakowskiej.

Archiwum czasu Jarosława Kozłowskiego to obszerna kolekcja zegarków zbieranych w ramach inicjatywy NET, wśród artystów i przyjaciół. Jest rozwinięciem projektu rozpoczętego 25 lat wcześniej, odwołującego się do motywu czasu i jego subiektywnego doświadczenia, tematu obecnego w twórczości artysty od lat 60. Archiwum obrazów Tomasza Ciecierskiego to „gabinet kolekcjonera”, składający się z zebranych na planszach cytatów, fotografii oraz pocztówek komentujących zarówno twórczość samego artysty, jak i twórców dawnych i współczesnych.

Publikacja dwujęzyczna

Liczba stron: 192

Wymiary: 20 x 25 cm

Cena: 45 zł