CCNA EXAM 200-125 vce Routing and Switching 100-105 vce 300-075 vce 300-070 vce Exam Profile: Cisco 200-105 vce ICND2 v3.0 | Exam Details 300-101 vce EX300 vce

O fundacji

Fundacja Profile powołana w 2008 roku prowadzi działalność wystawienniczą, wydawniczą, badawczą i edukacyjną. Program fundacji rozwijany jest w kierunku promocji sztuki współczesnej, udostępniania i popularyzowania wiedzy na temat współczesnej kultury wizualnej i jej tradycji oraz prac badawczo - archiwizacyjnych z zakresu sztuki XX wieku.

Działalność wystawiennicza nastawiona jest na prezentacje wybitnych twórców współczesności i promocje młodych artystów, eksponowanie awangardowych tradycji sztuki z lat 60. i 70., (zarówno w odniesieniu do sztuki polskiej jak zagranicznej), realizacje projektów poruszających problematykę społeczną oraz kwestie historycznych i kulturowych reinterpretacji. Program obejmuje wystawy pokazywane w siedzibie fundacji i projekty prezentowane w innych przestrzeniach przy współpracy z innymi instytucjami.

Dyrektor: Bożena Czubak

Artyści współpracujący z Fundacją:

Natalia Brandt

Mirosław Filonik

Ewa Harabasz

Irena Kalicka

Alicja Karska i Aleksandra Went

Jarosław Kozakiewicz

Jarosław Kozłowski

Józef Robakowski

Zbigniew Libera

Tomek Partyka

Krzysztof Wodiczko

LOKAL PRZY UL. FRANCISZKAŃSKIEJ 6 W WARSZAWIE JEST WYKORZYSTYWANY NA CELE KULTURALNE PRZEZ FUNDACJĘ PROFILE DZIĘKI POMOCY MIASTA STOŁECZNEGO WARSZAWY - DZIELNICY ŚRÓDMIEŚCIE.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DZIAŁALNOŚĆ FUNDACJI PROFILE DOFINANSOWANA JEST ZE ŚRODKÓW MINISTRA KULTURY I DZIEDZICTWA NARODOWEGO W RAMACH PROGRAMU INFRASTRUKTURA KULTURY 2016.

REJESTRACJE

ARTISSIMA 2017

Józef Robakowski. BLIŻEJ - DALEJ. Wystawa w Centro Pecci w Prato | 14.10.2017 - 20.01.2018